nekem is kell egy ilyen

csináltam egy bloggot, csak azért, hogy gizdázhassak, hogy nekem is van ilyen! :):):) olyan dolgokat teszek föl ide, amik nekem tetszenek, és azon egyszerű oknál fogva, hogy egy helyen legyen minden amit szeretek... kicsit önző vagyok mi? :):) ha van jó kis sztorid, vagy képed, amit szívesen látnál itt küld ide: nekemiskellegyilyen@vipmail.hu

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

állatok (6) állatos (7) baba (1) babona (2) bagolykő (1) bean (1) cigánykérdés (5) csajos (7) csütörtök (19) cuki (18) darwindíj (5) édes (1) emlék (7) érdekes (27) esküvő (1) feminista (18) feministacsütörtök (13) film (1) gondolatok (16) gyerek (3) hagyomány (21) hangok (4) hétfő (8) himnusz (1) iskola (2) karinthy (25) kedd (14) kép (7) képek (46) kesergés (2) közlemény (20) kutyák (5) kv (1) magyarság (34) megemlékezés (5) mese (1) mondások (6) múlt (16) munkahely (5) okosságok (34) pasiknak (2) péntek (11) politika (5) rágó (1) régi (5) rendőr (1) soványság (2) szeged (1) szép (16) szerda (8) szerelem (1) szex (4) tanulás (53) torták (1) ünnep (5) utczalány (1) üzenet (33) valóvilág (103) vicc (380) vicces (466) wicczzek (28) Címkefelhő

Darwin díj

2008.04.04. 08:06 - menzi..:)

Címkék: vicces darwindíj

Amatőr rabló

Előfordul az, hogy egy amúgy korábban teljesen normálisan, a civilizált társadalom legtöbb elvárásának megfelelően viselkedő ember egy napon minden tanult viselkedési normát félredobva, az öszönteinek megfelelően cselekszik.
Így tehetett az a büntetlen előéletű amerikai férfi is, aki 1990 januárjában, Washingtonban fegyveres rablásra szánta el magát. Sajnos elegendő józan ész híján több igen komoly hibát is elkövetett.

1. Célpontjául a H&J Leather & Firearms nevű fegyverboltot választotta.

2. Olyankor ment, mikor a bolt tele volt vásárlókkal, egy olyan államban, ahol a felnőtt populáció számottevő részének engedélye van nyilvános helyen rejtett fegyver viselésére.

3. Az üzletbe belépve nem tűnt fel neki a bejáratnál parkoló rendőrautó.

4. Szintén nem vette észre a pultnál álló rendőrt, aki épp a reggeli kávéját kortyolgatta.

Nem csoda hát, hogy rablónk élete meglehetős gyorsasággal véget ért, mikor berontott az üzletbe, néhány figyelmeztető lövést is megeresztve. A rendőrtiszt és az eladó szinte egyidőben tüzeltek, eltávolítva a férfit
az emberiség génállományából. Több vevő is azonnal fegyvert rántott, de ők nem kezdtek tüzelni, így az antiszociális elemen kívül más nem is sérült meg.


Benzintolvaj

Amikor egy Seattle-i férfi benzint próbált lopni egy lakóautóból, nagy hibát követett el. Amikor a rendőrök a tetthelyre érkeztek, egy meglehetősen betegesnek tűnő elkövetőt találtak összegörnyedve a lakóautó mellett. A rendőrségi szóvivő szerint a férfi benzint próbált leszívni egy gumicső segítségével, ám tévedésből a lakóautó WC-jének szennyvíztartályába dugta a cső végét.
A jármű tulajdonosa nem tett feljelentést, állítása szerint rég nevetett ilyen jót.


Menő autótolvaj

Egy 51 éves férfit autólopásért és rablásért állítanak bíróság elé a Floridai Gainesville-ben. A rendőröknek nem volt nehéz előállítani a rablót, mivel a férfi véletlenül bezárta magát az ellopni kívánt autóba, miután sikeresen beindította az 1994-es Infinity riasztórendszerét, és az a sziréna megszólaltatása mellett lezárta az ajtókat is. Bár az ajtón található kilinccsel az ajtó egyszerűen nyitható lett volna, a tettest a rendőrök a hátsó ülésen összegömbölyödve találták, amint elrejtőzni próbált a kíváncsi tekintetek elől. Keith Faulk őrmester szerint: "Talán egy új szakmát kellene választania..."


Ejtőernyős rabló

Ha eltérítesz és kirabolsz egy repülőgépet, előtte győződj meg, hogy menekülésre használt ejtőernyő megfelelően működik-e. Ezt Fülöp-szigeteken egy bűnöző elmulasztotta, így a rendőrség már csak a holttestét tudta kiemelni a mocsárból. Helyi szemtanúk látták, amint a fickó kiugrik az alacsonyan szálló utasszállítóból, majd látták, amint kinyílik az ejtőernyő is - különállóan a tettestől. Miután megvizsgálták a házilag barkácsolt ejtőernyőt, szakértők azt mondták, egy ugrás ezzel a szerkezettel egyenértékű egy öngyilkossági kísérlettel.


Kaktusz

Egy arizonai fiatalember olyan módon fejezte ki a törvények iránti közömbösségét, hogy egy szigorúan védett kaktuszba belelőtte vadászpuskája teljes tárát. Amikor győzelmi csatakiáltását hallatta, - az amúgy 8-9 méterre növő - kaktusz egy 6 méteres darabja rádőlt, a halálba segítve támadóját.


Ugató békítés

Norvégiában engedélyezett közterületen ugatni - amennyiben nem ember az elkövető.
Egy férfit bíróság elé állítottak, mert közterületen ugatott. Az elkövető két gyerekét ilyenformán próbálta rábírni, hogy fejezzék be egymás csépelését, ám valaki azt hitte, egy kutya megtámadta a gyerekeket, így kihívta a rendőrséget.
A férfi ellen rendzavarásért, ittasságért és gyerekek bántalmazásáért emeltek vádat, ám a bíróság nem talált tanúkat az eset bizonyítására, így megúszta kb. 150000 forintnyi perköltség megfizetésével.


Pulykasült

Egy szép családi ünnep majdnem tragédiába torkollt, amikor egy húshőmérő felrobbant az ünnepi asztalra szánt hálaadásnapi pulykasült hasában. Az öttagú család rövid tanakodás után úgy döntött, ennek ellenére is megeszik a sültet, ám nemsokára az orvosi ügyeletet hívták.
Kórházba szállításuk után gyomormosást kaptak, majd hazaengedték őket, az illetékesek pedig valószínűleg egy új feliratot helyeznek el a hőmérőkön:
"A hőmérőben található vegyszerek nem alkalmasak ételek töltelékeként."


Halálos csörgés

Decemberben Newtownban a 47 éves Ken Charles Barger véletlenül főbe lőtte magát, amikor az ágya melletti telefon csörgésére felriadva, a telefonért nyúlt. Ám helyette a 38-as Smith and Wesson pisztolyát ragadta meg, ami elsült, amikor a füléhez emelte.


Jehova tanúja

Jehova Tanúi mindenhol hirdetik tanaikat. Illinoisban például volt egy kis csoport, akik elhatározták, hogy úgy is próbára teszik elhivatottságukat, hogy a nem hívőknek prédikálnak az utakon. Az elmúlt októberben az egyik zseni úgy döntött, hogy kimerészkedik az 55-ös államközi autópályára, és hirdeti az igét az arra járóknak. Mialatt próbálta a forgalmat Jehovához irányítani, egy nem hívő elütötte. Nem kétséges, hogy a sofőr a pokolra kerül-e.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemiskellegyilyen.blog.hu/api/trackback/id/tr60407581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása