nekem is kell egy ilyen

csináltam egy bloggot, csak azért, hogy gizdázhassak, hogy nekem is van ilyen! :):):) olyan dolgokat teszek föl ide, amik nekem tetszenek, és azon egyszerű oknál fogva, hogy egy helyen legyen minden amit szeretek... kicsit önző vagyok mi? :):) ha van jó kis sztorid, vagy képed, amit szívesen látnál itt küld ide: nekemiskellegyilyen@vipmail.hu

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

állatok (6) állatos (7) baba (1) babona (2) bagolykő (1) bean (1) cigánykérdés (5) csajos (7) csütörtök (19) cuki (18) darwindíj (5) édes (1) emlék (7) érdekes (27) esküvő (1) feminista (18) feministacsütörtök (13) film (1) gondolatok (16) gyerek (3) hagyomány (21) hangok (4) hétfő (8) himnusz (1) iskola (2) karinthy (25) kedd (14) kép (7) képek (46) kesergés (2) közlemény (20) kutyák (5) kv (1) magyarság (34) megemlékezés (5) mese (1) mondások (6) múlt (16) munkahely (5) okosságok (34) pasiknak (2) péntek (11) politika (5) rágó (1) régi (5) rendőr (1) soványság (2) szeged (1) szép (16) szerda (8) szerelem (1) szex (4) tanulás (53) torták (1) ünnep (5) utczalány (1) üzenet (33) valóvilág (103) vicc (380) vicces (466) wicczzek (28) Címkefelhő

A férfi

2008.08.14. 08:38 - menzi

Címkék: feminista vicces csütörtök valóvilág feministacsütörtök

(részlet a Farkas a mezőn című előadásból)

 

Földünk faunájának egyik igen érdekes, emberszabású állata: a férfi. A férfi bojban él, sört iszik és egy különös bohókás szokása miatt kelti fel maga iránt a tudományos érdeklődést: a hasa alatt található fullánkszerű szúrószervével rendszeresen igyekszik megbénítani a vele szimbiózisban élő és igen hasonló felépítésű nőt.

A férfit rövid élete alatt tulajdonképpen más nem is hajtja, mint ez a szenvedély, amely azt eredményezte, hogy a faj kezdeti kialakulásakor az eredetileg a koponyában lévő, agyvelőnek nevezett értelmi szerv kettévált. Az egyik félteke leszállt az alhasba és váladék formájában, a fullánkszerven keresztül fokozatosan eltávozik, a másik féltekét a férfi a sör ivása közti szünetekben egyszerűen kiböfögi.

Kérem a bemutatásra szánt kísérleti alanyt! (Nos, itt Galla Miklóst - többek között a Holló Színház szellemi agytrösztje - kell elképzelnünk egy csíkos, békebeli úszódresszben, miközben elmekórtani esethez méltó pofákat vág. Mit ne mondjak, a látvány 10 pontos!!!)

Az itt látható csenevész példány testének figyelmes szemlélésekor feltűnhet annak fejletlensége. Genetikai tökéletlenségek miatt csak kismértékben találhatók meg ennél az egyednél a férfi hagyományos díszei: a pocak, illetve toka és a boltozatos far. A női emlők hiánya viszont egyértelműen arról tanúskodik, hogy mégis férfival van dolgunk.

Ezúttal a férfi tökéletesebb változatával, az ún. fajankóval állunk szemben. Gyenge testalkata miatt nincs szüksége sörre az agyvelő kiböfögésének elősegítésére, hisz gyakori megfázásai során, orrfúváskor közvetlenül a zsebkendőbe ürül az agy tetemes hányada.

A legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy igen távoli a rokonság a Föld legfejlettebb élőlénye, az ember és a férfi között. Sokkal inkább kimutatható a közös eredet a sertés és a szarvasmarha vonatkozásában, figyelembe véve a férfi táplálkozási, higiéniás és pszichés szokásait.

Állatkertek számára nem tiltott a férfi befogása, feltéve, ha károsodás nélkül helyezhetjük át természetes környezetéből ketrecébe. A férfi befogását kalapjának, vagy aktatáskájának pornográf képekkel való megtöltésével végezzük. A férfi, miután észreveszi a csalétket, megdermed és fullánkszerve vérrel telítődik. A szúrásra kész hasi csáp kisvártatva áthatol a ruházati akadályon, és mint giantikus nyárs rezeg orrunk előtt. Ekkor elég egy gyors mozdulat és a férfi, nyelénél fogva máris ott lebeg a készenlétben várakozó kiemelődaru horgán.

Nagyon fontos, hogy a befogott állatot rendszeresen mossuk és zakóját évente cseréljük, mert ennyi idő alatt elzsírosodik. A gondozás legfontosabb követelménye: szeressük a férfit, mert kezes és gondozásunkat meghálálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemiskellegyilyen.blog.hu/api/trackback/id/tr67561670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása