nekem is kell egy ilyen

csináltam egy bloggot, csak azért, hogy gizdázhassak, hogy nekem is van ilyen! :):):) olyan dolgokat teszek föl ide, amik nekem tetszenek, és azon egyszerű oknál fogva, hogy egy helyen legyen minden amit szeretek... kicsit önző vagyok mi? :):) ha van jó kis sztorid, vagy képed, amit szívesen látnál itt küld ide: nekemiskellegyilyen@vipmail.hu

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

állatok (6) állatos (7) baba (1) babona (2) bagolykő (1) bean (1) cigánykérdés (5) csajos (7) csütörtök (19) cuki (18) darwindíj (5) édes (1) emlék (7) érdekes (27) esküvő (1) feminista (18) feministacsütörtök (13) film (1) gondolatok (16) gyerek (3) hagyomány (21) hangok (4) hétfő (8) himnusz (1) iskola (2) karinthy (25) kedd (14) kép (7) képek (46) kesergés (2) közlemény (20) kutyák (5) kv (1) magyarság (34) megemlékezés (5) mese (1) mondások (6) múlt (16) munkahely (5) okosságok (34) pasiknak (2) péntek (11) politika (5) rágó (1) régi (5) rendőr (1) soványság (2) szeged (1) szép (16) szerda (8) szerelem (1) szex (4) tanulás (53) torták (1) ünnep (5) utczalány (1) üzenet (33) valóvilág (103) vicc (380) vicces (466) wicczzek (28) Címkefelhő

Darwin díj

2008.04.01. 13:48 - menzi..:)

Címkék: vicc vicces kedd darwindíj

Bungee jumping

Egy 22 éves férfit holtan találtak Restonban, miután egy rögzítő gumikból (közkedvelt nevén "polip") fabrikált gumikötéllel kísérelt meg bungee jumping-olni egy 21 méter magas vasúti hídról. A rendőrök szerint a gyorsétteremben dolgozó Eric Barcia ragasztószalaggal rögzítette egymáshoz a darabokat, az egyik végét a lábához, a másikat pedig a híd korlátjához kötötte, majd ugrott és halálra zúzta magát a síneken. Warren Carmichael rendőrségi szóvivő szerint Barcia egyedül volt, a közelben megtalálták az autóját is. "Az összeállított kötél hosszabb volt, mint a híd és a talaj távolsága" - mondta a szóvivő.


Rakéta

Az Arizonai Autópálya -segélyszolgálat egy fémhalomra bukkant, ami az egyik kanyarban az út fölé hajló sziklába fúródott. A roncs inkább hasonlitott egy lezuhant repülőgépre, de mégis autó volt. A típusát azonban a helyszínen nem tudták megállapítani. A laborban végül rájöttek, hogy milyen autó volt és hogy mi történt.  Valószinűleg a fickó szert tett egy JATO-egységre (sugárhajtású felszálló, tulajdonképpen egy szilárd üzemanyagú rakéta), amit arra használnak, hogy nagyobb lendületet adjon a katonai szállító gépeknek a rövid kifutópályán való felszálláshoz. A Chevy Impala vezetője kihajtott a sivatagba, és talált egy hosszú, egyenes  útszakaszt. Rögzítette a JATO-egységet az autójához, beugrott, felgyorsított és kilőtte a rakétát. Amennyire megállapítható, a tények a következők: az 1967-es Impala sofőrje a rakétát a baleset helyszínétől kb. 3 mérföldnyire oldotta ki. Ezt az ott talált megperzselt és megolvadt aszfaltból állapították meg. A rakéta, ha helyesen használják, a legnagyobb tolóerőt 5 másodperc alatt eléri, a Chevyt ezzel több, mint 350 mérföld per órás sebességre gyorsítva, és a maximális erőt még 20-25 másodpercig képes kifejteni. Az autó még egy kb. 2.5 mérföldes szakaszon a nyílt autópályán maradt (15-20 másodpercig), majd a vezető elkezdett fékezni, teljesen leégett a fék és a gumik is, széles csíkot hagyva maguk után az úton. Ezután felszállt a magasba, megtett még további 1.4 mérföldet, mielőtt egy sziklába fúródott 125 láb magasan, egy 3 láb mélységű fekete krátert hagyva maga után. A vezető maradványainak nagy része sosem került elő, csak néhány kis csontdarabot, fogakat és hajszálakat találtak a kráterben, valamint köröm- és csontszilánkokat távolítottak el a roncs egyik darabjából, ami valószínűleg a kormány lehetett egykor.

 


Mosómedve vadászat

Egy Carbon megyei faluban férfiak egy csoportja sörözött és fegyverekkel lövöldözött a 27 éves Irving Michaels házának hátsó falánál. A közelben kószáló mosómedvére lövöldöztek, de valószínűleg a sör miatt nem sikerült jól megcélozniuk, a kb. 35 leadott lövés ellenére az állat elfutott, egyenesen be egy három láb átmérőjű csatornába, és néhány százlábnyi távolságra jutott Michaels tornácától. Mr. Michaels eltökélve, hogy kiirtja a mosómedvét, hozott egy kanna benzint, és öntött belőle a csőbe, azzal a szándékkal, hogy kifüstöli az állatot. Miután nem sikerült meggyújtania a benzint, Michaels beleöntötte mind az 5 gallonnyi  mennyiséget, és próbálta újra meggyújtani, de hiába. Nem tudván beletörődni a kudarcba, az elszánt Michaels bekúszott kb. 15 láb távolságra a szennyvízcsatornába, hogy befejezze a játszmát. A következő pillanatban egy nagyra nőtt tűzgolyó visszalökte Michaelst oda, ahonnan jött, de sokkal nagyobb sebességgel. "Úgy hagyta el az elgörbült csatorna-csövet, mint ahogy egy rakéta a tengeralattjárót" - mondta a 31 éves Joseph McFadden, szemtanú. Mr.Michaels átrepült a háza és a meglepett barátai feje fölött, és egyenesen az előkertjébe zuhant. Több, mint 200 lábnyit repült a magasban. "Doppler effektust hallottunk, ahogy ordítva elszáguldott fölöttünk" - mesélte McFadden. - "Utána egy hangos puffanás hallatszott." A - meglepő módon - csak kis sérülést szenvedett Michaels így kommentálta az esetet: "Tulajdonképpen klassz volt! Mint amikor kilőnek valakit egy ágyúból a cirkuszban. Ha biztosan tudnám, hogy nem sérülök meg, újra megcsinálnám."


Alkohol

Inuiti faluban egy fiatalember próbálta megtalálni a módját, hogyan lehet olcsón lerészegedni, mivel nem volt pénze alkoholra. Benzinből és tejből kevert magának varázsitalt. Miután megitta, rosszul lett, lehányta a tuzhelyet a házában, amitől az kigyulladt, leégett az egész ház, benne ő és a nővére is.


Rablók

Két michigani rabló betört egy detroiti zeneboltba, fegyvereikkel hadonászva. "Senki se mozduljon" -kiáltotta egyikőjük. A másik rabló megmozdult, erre megriadt társa fejbe lőtte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemiskellegyilyen.blog.hu/api/trackback/id/tr5406540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása