nekem is kell egy ilyen

csináltam egy bloggot, csak azért, hogy gizdázhassak, hogy nekem is van ilyen! :):):) olyan dolgokat teszek föl ide, amik nekem tetszenek, és azon egyszerű oknál fogva, hogy egy helyen legyen minden amit szeretek... kicsit önző vagyok mi? :):) ha van jó kis sztorid, vagy képed, amit szívesen látnál itt küld ide: nekemiskellegyilyen@vipmail.hu

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

állatok (6) állatos (7) baba (1) babona (2) bagolykő (1) bean (1) cigánykérdés (5) csajos (7) csütörtök (19) cuki (18) darwindíj (5) édes (1) emlék (7) érdekes (27) esküvő (1) feminista (18) feministacsütörtök (13) film (1) gondolatok (16) gyerek (3) hagyomány (21) hangok (4) hétfő (8) himnusz (1) iskola (2) karinthy (25) kedd (14) kép (7) képek (46) kesergés (2) közlemény (20) kutyák (5) kv (1) magyarság (34) megemlékezés (5) mese (1) mondások (6) múlt (16) munkahely (5) okosságok (34) pasiknak (2) péntek (11) politika (5) rágó (1) régi (5) rendőr (1) soványság (2) szeged (1) szép (16) szerda (8) szerelem (1) szex (4) tanulás (53) torták (1) ünnep (5) utczalány (1) üzenet (33) valóvilág (103) vicc (380) vicces (466) wicczzek (28) Címkefelhő

Darwin díj

2007.09.26. 08:21 - menzi..:)

Címkék: vicc darwindíj

Darwin-díjra minden évben azok pályázhatnak jó eséllyel, akik segítenek megõrizni az emberiség hasznos genetikai állományát - azáltal, hogy kivonják magukat belõle. Az evoluciós elmélet atyjáról, Charles Darwinról elnevezett poszthumusz díjat minden évben azok kaphatják, akik - természetesen nem öngyilkossági szándékkal - hihetetlenül idióta módon távolítják el saját magukat az élõk sorából.

Díjjazottak:

AAP, Arkansas

Egy rokonait meglátogató hölgy megállt egy szupermarketnél, hogy virágot vegyen. Az egyik parkoló autóban észrevett egy nőt, aki csukott szemmel, feje mögött összekulcsolt kezekkel ült, mintha aludna. Amikor a hölgy a boltból visszafele a kocsijához igyekezett megint észrevette a kocsiban ülő nőt, ugyanúgy ült, kivéve, hogy a szemei már nyitva voltak. A tekintete fátyolosnak tűnt, ezért a látogató hölgy bekopogott az ablakon és bekiabált: -"Jól van?"- A kocsiban ülő nő azt válaszolta: -"Fejbe lőttek és most a kezemmel tartom az agyamat, nehogy kifolyjon."- A hölgy visszarohant a boltba, ahol hívták a mentőket. Fel kellett törniük a kocsit, mert az ajtó be volt zárva. Bent észrevettek, hogy a nő fején és kezén nyers kenyértészta van. Egy Pillsbury márkájú dobozos kenyértészta a nagy melegtől hangos durranással felrobbant a kocsi hátuljában, és a doboz pont fejbe találta a nőt. Az a  fejéhez kapott, és amikor megerezte a meleg tésztát, azt hitte  hátulról fejbe lőtték és folyik ki az agya. A rémülettől elájult, majd mikor magához tért, megpróbálta az "agyat" a kezével benntartani

Az Apának mindig igaza van,
Március 13, New Jersey, USA
Egy apa azzal vádolta a 10 éves kisfiát, hogy megette a tortabevonó-csokikrémet. Anyjuk kiküldte a veszekedőket a garázsba. A vita fokozódott, mindketten egyre dühösebbek lettek. Az apa odaadott egy nagy kést a kisfiúnak, hogyha ennyire utálja őt, akkor szúrja le. A gyerek letette a kést. De az apa másodszor is a kezébe nyomta. Erre a gyerek szíven szúrta. Nem sokkal később az apa meghalt a kórházban.

Oktatófilm forgatáson
Március 11, Perth, Ausztrália
A szakértő oktatófilmet forgatott arról, hogy hogyan kell targoncát vezetni és kezelni biztonságosan. Forgatás közben kiesett a vezetőfülkéből és a gép halálra gázolta. Később a vizsgálatok megállapították, hogy nem tartotta be a biztonsági előírásokat: nem a terepviszonyoknak megfelelő sebességgel vezetett, a biztonsági öve nem volt bekapcsolva, és még más hibákat is elkövetett.

 

Második helyezettek

Orosz rulett
Február 28, Texas, USA
Egy fiatalember baráti körben orosz rulettezett. Csak azt nem vette számításba, hogy a játékos fegyver nem hagyományos revolver volt, melybe 1 töltényt raknak a 6 töltény helyére, tehát 16,6 % esélye van, hogy sikerül az akció, hanem egyszerű, modern, félautomata pisztoly, mely minden egyes elsütés után újratölti magát. Tehát 100%-os eséllyel nyerhetett a ruletten is. Meg is halt azonnal.

 

Házi ejtőernyő
Május 25, Fülöp szigetek
Egy Manila felé tartó repülőt próbált eltéríteni egy utas. A kapitány meggyőzte őt, hogy az üzemanyag alacsony állása miatt mégis jobb ha folytatják az utat. Ekkor szépen körberabolta az utasokat (kb 25ezer dollár értéket sikerült összeszednie), majd megpróbálta elhagyni a gépet 6500 láb magasságban (több mint 2 km). A nagy szélben ez nehezen ment, de egy segítőkész stewardess kilökte. Az amatőr terrorista házi készítésű, tesztetlen ejtőernyője azonban nem nyílt ki. Amikor megtalálták a holttestet csak a két alkarja ért ki a földből, olyan erővel csapódott be.

 

További helyezettek

Aktmodell
Szeptember 20, Rothenburg, Németország
Egy 53 éves férfi meztelenül pózolt saját videókamerája előtt egy 6 méter magas fal tetején. A kamera állványon állt, mely oda volt erősítve a falhoz. Az ember nem: ő lezuhant és elhunyt.

 

Fagyasztott termék
Január 20, Ohio, USA
Egy fagyasztott brokkolit szállító teherautó nem érkezett meg úticéljához. 4 nappal később megtalálták. A vezetőfülkében nagy mennyiségű marihuánát találtak. Hátul a brokkolik között pedig megtalálták a vezetőt, csonttá fagyva. Mint kiderült, a brokkolik közé rejtett kokaint ellenőrizte, de annyira be volt füvezve, hogy ottragadt és megfagyott.

 

Felszarvazott férj
Szeptember 8, Oroszország
Egy felszarvazott férj úgy döntött, hogy leszámol a feleségével és annak szeretőjével. Készített egy bombát, melyet a párocska pásztoróráinak helyt adó lakás ajtajához erősített. A bomba odahelyezés közben felrobbant és a készítője meghalt. A feleség és a szerető nem szenvedett sérülést.

 

Lódarázsfészek
Július 27, Phnom Penh, Vietnám
A falu legerősebb emberének, egy 53 éves férfinak meg kellett védenie a hírnevét. Odaállt egy lódarázsfészek alá, míg mások kővel dobálták azt. Bátran állta a csípéseket egészen a haláláig.

 

Kődobálás
Október 11, Itim, Izrael
Egy palesztin fiatalember kedvenc szórakozása az volt, hogy az arra járó izraeli autókat kővel dobálta az út széléről. Az egyik autós észrevette a támadást és próbálta kikerülni a feléje hajított köveket. Közben elvesztette az uralmat az autója felett és halálra gázolta az út szélén álló tinédzsert.

Elvesztette a fejét egy nő miatt

1999. július 5. Topsham - A Szerelem hálójában és a Texasi láncfűrészes gyilkos című filmek különös keverékévé fajult egy internetes románc Maine-ben. James-nek már egy éve tartott kapcsolata Beth-szel az interneten, mikor a férfi elhatározta, hogy szemtől-szemben szeretné látni virtuális kedvesét, ezért Missouri-ból a Maine-beli Topsham-ba utazott. Csakhogy Beth nem kívánta a plátói szerelmet "bemocskolni", ezért inkább a szakítást választotta, mint James testi valóját. A férfi ennek ellenére mindenáron bizonyítani akarta, hogy méltó a szerelemre. Vett a közeli barkácsboltban egy láncfűrészt, s miután a nő nem engedte be a házba, a kerti gyepen előkapta, és levágta saját fejét.

Szófogadó gyermek

2000. március 13. New Jersey - Andrew és menyasszonya együtt éltek három-három előző házasságukból származó gyerekükkel Dover Township-ben, amikor vita tört ki azon, hogy ki dézsmálta meg a hűtőben a csokoládétortát. Andrew saját, 10 éves fiát vádolta, és félrevonta őt a garázsba, hogy elbeszélgessen vele, mint férfi a férfival. Itt nem tudni pontosan miről beszéltek, ám végül Andrew annyira elérzékenyült, hogy fia kezébe adott egy öt hüvelyk hosszú kés, felszólítva, szúrná bele, ha annyira gyűlöli. A srác először letette a kést. Ám mikor apja mégegyszer kezébe nyomta, nem volt rest, és szót fogadott. Az apa kórházba szállítás közben elvérzett.

Sorban másztak le megfulladni

Kairó, Egyiptom - Ismeretlen gáz miatt hat férfi lelte halálát egymás után egy egyiptomi kútban. A Kairótól 500 kilométerre lévő faluban először a 22 éves Ahmed Mohames Mubarak mászott le a már hét éve nem használt kútba, hogy újból üzembe helyezze. Mivel nem tért vissza, egy idő után utána mászott 20 éves öccse. Rá is hiába vártak. Ezután a szomszéd következett, majd a szomszéd fivére. Ők is lent maradtak, ám a falubeliek között még mindig
akadt két vállalkozó szellemű - vagy nagyon kíváncsi. Miután a hatodik férfi se jött vissza, a falubeliek jobbnak látták, ha kihívják a mentőket, akik azután csörlővel húzták fel a hat holttestet.

Lefejezett dán focidrukker

Koppenhága, Dánia - Egy híd lekaszálta annak a dán szurkolónak a fejét, aki kihajolva utazott egy emeletes buszon vasárnap este Dániában. A férfi fej nélküli teste visszahullott a járműbe, amelyen az FC Köbenhaven dán élvonalbeli labdarúgó csapat 40 szurkolója utazott hazafelé a Viborg elleni
0:0-ás döntetlennel végződött mérkőzés után. A rendőrség vizsgálata szerint a 30 éves férfi a busz tetején lévő, vészkijáratnak használt nyílásában állt, amit nem szabad haladás közben kinyitni.

Levágta a kerék a szellem lábát

Wildwood, USA - Valódi horror bontakozott ki a helyi Vidámpark Szellemvasútján, amikor Sean Jackson (19), szerződtetett "szellem" lepelje beakadt az éppen arra tartó kocsiba, ami elrántotta és levágta a lábát. Több mint egy tucat látogató háta borsódzott Jackson utolsó sikolyától, amely élethűbbre sikeredett, mint eddig bármikor. A szemtanúk csak annyit láttak, hogy a szellem előugrik az egyik sötét zugból, felborul és visít. Csak később döbbentek rá, hogy ez a jelenet nem a műsor része volt.

Pitbullnak akart puszit adni

Amszterdam, Hollandia - Elveszítette orrának egy részét az a részeg holland férfi, aki egy pitbullal "orri-puszizott". A 43 éves férfi Amszterdam egyik zsúfolt piacán lődörgött, amikor meglátta a pitbull terriert. A veszedelmes kutya annyira megtetszett neki, hogy egyenesen odament hozzá, lehajolt, és orrát incselkedőn nekidörgölte a kutyáénak. Az ebnek azonban eszkimó puszilkodás helyett inkább harapni volt kedve, és a férfit kórházba kellett vinni.

A linóleumragasztó fogságában

Annapolis, USA - PVC-ragasztó fogságában találtak rá otthonában egy asszonyra a riasztott mentők és tűzoltók. John M. Scholz, a városi tűzoltóság szóvivőjének elmondása szerint az asszony linóleumot akart fektetni házában, ezért bekente ragasztóval a padlót, ám egy óvatlan pillanatban elvesztette az egyensúlyát, és belefeküdt a kencébe. A nőnek sikerült feltépnie magát a padlóról, és efölötti megkönnyebbülésében leült a díványra. Innen azonban már nem volt menekvés. A kiérkező segítség a díványra ragadva talált rá bugyiban és melltartóban, kezében az odakötött mobiltelefon, ráadásul keresztbe rakott lábai is végzetesen egymáshoz tapadtak. Öt mentősnek egy órájába tellett, amíg oldószerrel kisikálták az asszonyt szorult helyzetéből. A hölgy maradandó sérülést nem szenvedett, és a kórházi kezelést is visszautasította.

Magasfeszültségről akart rágyújtani

Colombo, Sri Lanka - Gyufa és öngyújtó híján egy magasfeszültségű trafóról próbált rágyújtani cigarettájára egy Sri Lanka-i férfi. Kísérlete nem sikerült, agyoncsapta az áram. Az esetnek szemtanúja is volt, a Ceyloni Villamosművek egyik alkalmazottja, és az ő vallomása, továbbá a haláleset nyomai és körülményei alapján az ügyészség nem rendelt el további.

Feladta magának a levélbombát

Egy kezdő iraki terrorista, Khay Rahnajet nem fizetett elég postadíjat a feladott levélbombára. Ezért a küldemény "Vissza a feladónak" pecséttel visszaérkezett Rahnajet-hez. A botcsinálta terrorista teljesen elfeledkezett közben a bombáról, így felnyitotta a borítékot. Utolsó levele volt.

Túlpumpálta magát sűrített levegővel

Bangkok, Thaiföld - A kormánynak le kell törni a "Pumpálás" néven elharapódzott undorító őrületet - jelentette ki a bangkoki Nakhon Ratchasima Kórház szóvivője. Hozzátette: ha ez a perverz szokás nem tűnik el a színről, Thaiföld ifjúságának krémje elpusztul. A szóvivő mindezt azok után hangoztatta, hogy a 13 éves Charnchai Puanmuangpak darabjait rohammentő szállította be a kórházba.
A szóvivő ismertetése szerint a legtöbb "Pumpáló" egyszerű biciklipumpát használ. Mélyen beillesztik a fúvókát a végbélnyílásba, majd hirtelen megnyomják, ezzel okozva pillanatnyi élvezetet. Az ifjú Charnchai-nak, aki kéthengeres lábpumpával "nyomta", ez nem volt elég. Eldicsekedett barátainak, hogy kipróbálja a sűrített gázos tömlőt a közeli benzinkútnál. Még aznap éjszaka a tettek mezejére léptek, és meglátogatták a helyszínt, ahol a srác behelyezte a csövet, és bedobta a légpumpát működésbe hozó érmét.
A közelben tankoló asszony a rettenetes hangra odanézet, és először tapsolt, mert azt hitte, hogy tűzijátékot rendezett valaki. A helyi hatóságok még órákkal az esemény után is szedegették szerencsétlen srác belső részeit. Mint mondták: ahogyan a nagymennyiségű gáz benyomult a bélrendszerbe, azonnal robbant.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemiskellegyilyen.blog.hu/api/trackback/id/tr63177263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása